FORSIDE       Org nr. 875 539 892
post@loevetann.no        

LØVETANN LITTERATUR
v/Karin Woll,  Bruveien 5,  3055 Krokstadelva.   Tlf: 47 24 00 23Karin Margareth Woll
"Bestemor  forteller"
Historier for små og store dyrevenner

Her forteller forfatteren om dyr hun har møtt, hørt om, og de 24 hun bor sammen med. De siste har alle vært hjemløse, de eldste er 19 og 21 år.

Kan bestilles fra forlaget,   tlf 47 24 00 23 eller
post@loevetann.no   Kr 298,- fraktfritt.
Ny bok fra Woll

Karin Margareth Woll: «Bestemor forteller, historier for store og små» Løvetann Forlag, 205 sider.

Bokanmeldelse: Karin Woll fra Krokstadelva har nylig gitt ut sin tredje bok, boken «Bestemor forteller». Første del av boken inneholder 18 småhistorier om dyr og fugler. Den andre delen er eventyret Wicky og Ragnhild ut på farta som hun skrev til sine barnebarn for flere år siden. Karin Woll ble inspirert av sin farmor Karoline Woll når det gjelder å vise kjærlighet og respekt for dyrene. Hennes håp med denne boken er at flere skal oppdage dyrenes klokskap og betydning for oss mennesker.

Boken er i A4 format med stor skrift og oversiktlige sider, noe som er fint for barn som akkurat har begynt å lese selv. Boken inneholder også mange bilder av de forskjellige dyrene vi møter, og Wolls egne illustrasjoner i eventyret om de to kusinene Wicky og Ragnhild. I de 18 småhistoriene blir vi kjent med flere dyr hun har møtt opp gjennom årene og hennes egne 24 katter som alle en gang har vært hjemløse. Vi møter også svanen Veslefrikk som fikk en tøff start på livet, Bolla pinnsvin og gassen Fredrik for å nevne noen. Jeg syntes dette var en herlig bok som både barn og voksne kan ha glede av å lese. Alle småhistoriene har et budskap bak seg som minner oss på at vi må ta godt vare på dyrene rundt oss.

LENE EBBESTAD   "Eiker avis" okt 2010